HIFU ulthera lifting

Šta je HIFU Ulthera lifting?

HIFU ulthera smas lifting predstavlja najnoviju neinvazivnu metodu zatezanja, učvršćivanja i podizanja kože lica, vrata,dekoltea ili uništavnje masnih naslaga.

Fokusiranim ultrazvukom zagrevano tkivo lica i tela, čime podstičemo stvaranje novog prirodnog kolagena i topljenje masnih naslaga. Prvi put aparaturnom tehnikom možemo da tretiramo SMAS tkivo, odnosno treći sloj ispod kože i potkožnih masti.

HIFU Ulthera lifting je ultrazvuk visokog inteziteta koji na odredjenoj dubini pokreće regeneracijske procese.

Kontrolisanom energijom ultrazvučnih talasa u koži, možemo se fokusirati na tačno odredjenu dubinu, u zavisnosti od regije koju tretiramo.

Kome je namenjen HIFU Ulthera ultrazvučni lifting?

Tretman HIFU Ulthera, poznat jos kao i duboki SMAS lifting je namenjen svim osobama koje žele izgledati mladje i negovano. Proces starenja je individualan, ali se skoro kod svakog posle tridesete godine života primećuju prvi znaci starenja. Ako primećujete blagu opuštenost tonusa kože lica, stine bore, proširene pore jedan ste od kandidata za lifting ultrazvukom visokog inteziteta.

Tretmani su podjednako namenjani damama i gospodi, koja žele da zadrže negovan izgled i uspore proces starenja na dostojanstven način.

Kako deluje HIFU Ulthera smas tehnologija?

HIFU Uthera ili duboki SMAS lifting je tretman kojim visoki ultrazvučni talasi prodiru površinske slojeve kože i fokusiraju se na žarišnu tačku, čiju smo dubinu definisali unapred. U toj tački dolazi do naglog porasta temperature čime pravimo sintezu prirodnog kolagena i elastina, podstičemo zatezanje kože ili topljenje masnih naslaga.

Tokom tretmana HIFU Ulthera liftinga prolazi se kroz tri faze: faze uplate, faze regeneracije i faze remodeliranja tretirane regije.

Kada se vide rezultati i koliko često se rade tretmani?

Prvi rezultati se vide neposredno nakon tretmana, a krajni rezultat se vidi nakon 60 do 90 dana.
Korektivni tretman se može uraditi nakon 60 ili 90 dana, kako bi smo dobili što bolji krajnji rezultat.

Za korektivni tretman smo napravili specijalnu simboličnu cenu.

Tretmani mogu da se rade tokom cele godine, bez bojazni od uticaja spoljnih faktora.

Prednosti HIFU Ulthera aparata u odnosu na druge?

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji koja nam je omogućila vodeno hladjenje, HIFU Ulthera lifting je bezbolan u odnosu na druge HIFU aparate i tokom tretmana se oseća blaga toplota. Takodje, jedni smo od retkih na našem tržištu i u okruženju koji poseduju HIFU Ulthera aparat kojim može da prelazi preko kosti lica i tela.

Ko ne sme da radi tretman?

 1. Trudnice
 2. Osobe sa ugradjenim pejsmejkerom
 3. Dijabetičari
 4. Epileptičari
 5. Osobe sa metalnim implantima
 6. Osobe koje imaju akne u aktinoj fazi
 7. Osobe sa autoimunim bolestima
 8. Osobe sa infektivnim bolestima
 9. Osobe sa malignim oboljenjima
 10. Osobe koje piju antikoagulnu terapiju (Farin, Sintrom, Sinkun…)
 11. Osobe sa nedavnim implementiranim mezonitima i hijaluronom