Lasersko topljenje i zatezanje podbradka

Nauka se već uveliko pobrinula da svi odaberemo za sebe svoj idealan igled, da usporimo starenje i zadržimo sebe onakve kakvi sami sebe volimo, uprkos vremenu. Žal za mladošću prisutan je uvek, al’ kad već ne možemo da vreme vratimo unazad, lepo je znati da možemo makar izgledom da se približimo tom osećaju. I ne samo zbog vizuelnog osećaja i zadovoljstva od pogleda u ogledalo.

Danas želimo da produžimo svoje psihološke, radne i fizičke aktivnosti, a da pritom izgledamo sveži i zdravi. Sitne bore i nabori na našem licu neizostavni su deo naših godina, naročito na mestima gde je mimika lica izražena. I zato da ne biste bili u situaciji da Vam estetski hirurzi savetuju da se manje smejete, počnite na vreme da ih ’peglate’ jer i papir je savršen samo ako nije izgužvan.

Gubitak elastičnosti kože i njena opuštenost na licu su problemi prouzrokovani starenjem ali i genetskim predispozicijama. Ovi tretmani mogu se preporučiti svima od  18 do 65 godina sa opuštenom kožom i viškom masnih naslaga na licu i vratu ili podbratku.
Tretmani su bezbolni i komforni, a vrlo su efikasni za ne-hirurški face lifting i smanjenje obima na svim tipovima i bojama kože. Posle serije tretmana rezultati su dugotrajni.